torsdag den 1. december 2011

Torsdag d. 1. december

Det' sørme, det' sandt, december ...


Så oprandt dagen endelig, hvor den første låge på julekalenderne må åbnes! Ventetiden har været lang og hård for den unge hr. Laurits, og forløsningens glæde er med garanti stor, når han vågner her lige om lidt! ENDELIG er det december! Og fordi man er en lille heldig fyr er der hele FIRE julekalendre, der skal åbnes ... én chokoladekalender, en Haribo-kalender fra onkel Anders, en Bilka-kalender og Børnenes U-landskalender! For meget? ... måske en anelse! Det ser vist ud til, at december måneds nye, strenge sukkerpolitik bliver sat på en hård prøve:-) Oven i hatten venter der også en pakke til begge drenge fra selveste julemanden - hvor heldig kan man ha' lov at være! Heldigvis har julemanden forstået no-sugar politikken og har istedet medbragt klistermærker og en mandarin ... jo jo, han flotter sig, den gamle nisse!


Gustav tager alt julekulleret med ophøjet ro - han er dog ét stort grin når Laurits starter vores (skrækkelige) højtspillende, mekaniske julemand med de meget skingre toner ... den er bare sjov! (håber snart batterierne går død!)

Gustav markerer 1. december med at starte i vuggestue (snøft!) - og moderen starter på arbejde ... ingen kommentarer - og mor Kristina holder fem feriedage!

Vores lille hjælper! Han er sød, men knap så effektiv:-)
Laurits laver dryp-plader til julehygge i børnehaven :-)











































RIGTIG GLÆDELIG 1. DECEMBER TIL ALLE

Ingen kommentarer:

Send en kommentar